طرز تهيه مرباي هويج
مواد لازم
هويج 500 گرم . شكر 500 گرم . آب 2 ليوان . گلاب 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري . خلال پسته در صورت تمايل مقداري . هل مقداري
طرز تهيه مرباي هويج
هويج ها را پوست بگيريد و رنده كنيد سپس درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا هويج ها كمي نرم شده و رنگ آنها تغيير كند.
شكر ، آبليمو ، آب ، گلاب و دانه هاي هل را به هويج اضافه و مخلوط كنيد و به مدت 2 ساعت اجازه دهيد با حرارت ملايم مربا بپزد و جا بيفتد ؛ مرباي هويج را پس از اماده شدن از روي حرارت برداريد و خلال پسته را اضافه كنيد ، پس از اينكه مربا سرد شد داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
نكته :
هيچگاه از قاشقي كه خوب تميز نشده براي هم زدن مربا استفاده نكنيد چون موجب ميشود مربا زود كپك بزند.
نشانه قوام آمدن مربا :
مقداري از شربت را در قاشقي بريزيد ، اگر شيره پس از خنك شدن سريع از قاشق نريخت يعني كه شربتش قوام آمده است.
دليل كپك زدن مربا :
شكر مربا كم باشد ، قوام نيامده باشد ، كاملا پخته نشده باشد.
دليل شكرك زدن مربا :
اين حالت معمولاً در مرباها و شيره ها ديده ميشود ، وقتي مربا يا شيره بيش از حد بجوشد يا آنكه شيريني آن كم باشد شكرك ميزند و براي رفع آن بايد در شربت يا مربا كمي آب جوش و مقداري آبليمو اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش بزند تا شكرك ان از بين برود.
- جمعه ۰۵ شهریور ۹۵ | ۱۹:۱۳
- ۷ بازديد
- ۰ نظر