دستور پخت مرباي هويج در منزل

عكس جديد بازيگران , عكس بازيگران زن ايراني, عكس هاي خفن, عكس خنده دار, عكس دختر, عكس هاي جالب و ديدني, عكس هاي عاشقانه جديد

دستور پخت مرباي هويج در منزل

طرز تهيه مرباي هويج ، آموزش درست كردن مربا هويج

طرز تهيه مرباي هويج

مواد لازم

هويج 500 گرم  .  شكر 500 گرم  .  آب 2 ليوان  .  گلاب 2 قاشق غذاخوري

آبليمو 1 قاشق غذاخوري  .  خلال پسته در صورت تمايل مقداري  .  هل مقداري

طرز تهيه مرباي هويج

هويج ها را پوست بگيريد و رنده كنيد سپس درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا هويج ها كمي نرم شده و رنگ آنها تغيير كند.

شكر ، آبليمو ، آب ، گلاب و دانه هاي هل را به هويج اضافه و مخلوط كنيد و به مدت 2 ساعت اجازه دهيد با حرارت ملايم مربا بپزد و جا بيفتد ؛ مرباي هويج را پس از اماده شدن از روي حرارت برداريد و خلال پسته را اضافه كنيد ، پس از اينكه مربا سرد شد داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار دهيد.

نكته :

هيچگاه از قاشقي كه خوب تميز نشده براي هم زدن مربا استفاده نكنيد چون موجب ميشود مربا زود كپك بزند.

مرباي هويج

نشانه قوام آمدن مربا :

مقداري از شربت را در قاشقي بريزيد ، اگر شيره پس از خنك شدن سريع از قاشق نريخت يعني كه شربتش قوام آمده است.

دليل كپك زدن مربا :

شكر مربا كم باشد ، قوام نيامده باشد ، كاملا پخته نشده باشد.

دليل شكرك زدن مربا :

اين حالت معمولاً در مرباها و شيره ها ديده مي‌شود ، وقتي مربا يا شيره بيش از حد بجوشد يا آنكه شيريني آن كم باشد شكرك مي‌زند و براي رفع آن بايد در شربت يا مربا كمي آب جوش و مقداري آبليمو اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش بزند تا شكرك ان از بين برود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.