طرز تهيه مارمالاد توت فرنگي

عكس جديد بازيگران , عكس بازيگران زن ايراني, عكس هاي خفن, عكس خنده دار, عكس دختر, عكس هاي جالب و ديدني, عكس هاي عاشقانه جديد

طرز تهيه مارمالاد توت فرنگي

طرز تهيه مرباي توت فرنگي ، آموزش مرباي توت فرنگي خوش رنگ

طرز تهيه مرباي توت فرنگي

مواد لازم

توت فرنگي 1 كيلوگرم  .  شكر 1 كيلوگرم  .  آبليمو 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه مرباي توت فرنگي روش اول

دم توت فرنگي ها را بگيريد ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف كنيد ؛ شكر را لابلاي توت فرنگي ها بريزيد و بگذاريد 24 ساعت در يخچال بمانند تا توت فرنگي ها آب بيندازند.

توت فرنگي ها را درون قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا به جوش بيايد ، هنگام جوشيدن كف روي مربا را بگيريد ، پس از اينكه شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روي حرارت برداريد.

براي آماده شدن مرباي توت‌فرنگي به حدود نيم‌ساعت زمان نياز است و هر چه اين مدت طولاني‌تر باشد مربا تيره تر ميشود ؛ در پايان كار آبليمو را براي جلوگيري از شكرك زدن اضافه كنيد و اين كار را حتما در انتهاي پخت انجام دهيد تا مربا تيره نشود ، در قابلمه را در زمان پخت باز بگذاريد تا مرباي توت فرنگي تيره نشود.

 

مرباي توت فرنگي

 

طرز تهيه مرباي توت فرنگي روش دوم

برخي ها مرباي توت فرنگي را به روش ديگري اماده ميكنند ، در  اين روش پس از شستشوي توت فرنگي‌ها مقداري شكر را در يك ليوان آببريزيد و روي شعله اجاق بگذاريد تا بجوشد ، در مدت زمان جوشيدن آب و شكر ، كف روي آب را بگيريد و پس از آنكه شربت كمي غليظ شد توت فرنگي‌ها را به آرامي داخل شربت بريزيد و بگذاريد روي شعله اجاق گاز چند دقيقه بجوشند تا پخته شوند.

نكته :

هيچگاه از قاشقي كه خوب تميز نشده براي هم زدن مربا استفاده نكنيد چون موجب ميشود مربا زود كپك بزند.

نشانه قوام آمدن مربا :

مقداري از شربت را در قاشقي بريزد ، اگر شيره پس از خنك شدن سريع از قاشق نريخت يعني كه شربتش قوام آمده است.

دليل كپك زدن مربا :

شكر آن كم باشد ، قوام نيامده باشد ، كاملا پخته نشده باشد.

دليل شكرك زدن مربا :

اين حالت معمولاً در مرباها و شيره ها ديده مي‌شود ، وقتي مربا يا شيره بيش از حد بجوشد يا آنكه شيريني آن كم باشد شكرك مي‌زند و براي رفع آن بايد در شربت يا مربا كمي آب جوش و مقداري آبليمو اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش بزند تا شكرك ان از بين برود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.