طرز تهيه دسر سيب ژله اي
اين دسر راحت و خوشمزه چيزي نيست جز جوشاندن سيب در ژله .
ميتوانيد از هر ژله اي استفاده كنيد ولي بهتر است سيب ها كوچولو باشند.
طرز تهيه دسر سيب
براي اين تعداد سيب يعني ۴ يا ۵ دونه سيب نصف پاكت پودر ژله رو در يك و نيم ليوان اب حل كرده و مي گذاريم روي حرارت تا جوش بيايد .
سيب هاي پوست گرفته را مي اندازيم درونش و حرارت را كم مي كنيم .
در ظرف را به صورت نيم باز بزاريد چون اگر ببنديد سر مي رود .
بعد از ۵ دقيقه سيب ها را زيرو رو كنيد تا يك قسمتش كم رنگتر و له نشود.
بگزاريد حدود ۵۰ دقيقه بجوشد تا يكي دو قاشق از ژله باقي بماند .
بعد از روي حرارت برداشته و در ظرف سرو بچينيد و مابقي ژله را بريزيد روش و بگزاريد تو يخچال تا خنك بشود.
طعم اين دسر مثل كمپوت سيب هست ولي طعم دارتر و خوشمزه تر.
از پوست يك سيب هم گل درست كنيد و در خلال فرو كنيد و در ژله بياندازيد كه خوشگل شود.
از سيب هاي ژله اي هم براي تزيين دسر هاتون ميتوانيد استفاده كنيد.
طرز تهيه دسر پسته و بادام
دسر بادام و پسته دسر مقوي كه آب دهان را راه مي اندازد ، مي تواند قبل از پخت غذا تهيه شود و به صورت سرد ، سرو گردد.
مواد لازم
كره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شكر : 200 گرم
خامه ساده ( كم چرب ) : 150 ميلي ليتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد
طرز تهيه دسر پسته و بادام
1. كره را در يك قابلمه متوسط كه ترجيحا تفلون باشد ، به آرامي روي حرارت آب نماييد .
2. پودر بادام ، خامه و شكر را به كره آب شده اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد . حرارت را كم نموده ، مخلوط را 12 دقيقه خوب هم بزنيد و مواد را از كف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نماييد .
3. حرارت را اندكي اضافه نماييد تا رنگ مواد كمي تيره تر گردد .
4. مخلوط بادام را از قابلمه به يك ظرف كم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روي آن را صاف نماييد .
5. با خلال هاي پسته و بادام روي دسر را تزيين نماييد .
6. يك ساعت به دسر استراحت بدهيد تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزي شكل ببريد و سرد سرو نماييد .
طرز تهيه دسر تريفل براوني
زمان آماده سازي : 20 دقيقه
زمان كل : 50 دقيقه
مواد لازم براي 6 – 8 سرو
كره
1 فنجان
شكلات چيپسي
180 گرم
شكر
1 و نيم فنجان
نمك
يك چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ
4 عدد
عصاره وانيل
1 قاشق چاي خوري
آرد
1 و نيم فنجان
مواد تريفل
بلو بري تازه
180 گرم
تمشك تازه
180 گزم
توت فرنگي تازه و اسلايس شده
180 گرم
شكر
4 قاشق غذاخوري
خامه
1 و نيم فنجان
عصاره وانيل
1 قاشق چاي خوري
طرز تهيه دسر تريفل براوني
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود . يك سيني فر 22 * 32 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد .
قابلمه را روي حرارت كم گذاشته كره و شكلات را ذوب كنيد و هم بزنيد يكدست شود . سپس از ري حرارت برداشته شكر و نمك را اضافه كنيد . تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده هر بار ه بزنيد يكدست شود . عضاره وانيل را اضافه كنيد . آرد را اضافه نموده مخلوط كنيد .
خمير را در سيني ريخته رويش را صاف كنيد و حدود 30 – 35 دقيقه در فر بگذاريد بپزد و لبه ها خودشان را بگيرند . سپس كناري بگذاريد كاملا خنك شوند .
براي تريفل :
بلو بري ، تمشك و توت فرنگي را با 2 قاشق شكر به آرامي مخلوط كنيد له نشوند و 10 دقيقه كناري بگذاريد بمانند .
خامه را هم بزنيد غليظ شود سپس وانيل و 2 ق غ شكر را اضاف كرده هم بزنيد تا فرم بگيرد .
براوني كه سرد شده را به صورت مكعبي برش زده و يك لايه براوني كف ظرف ها بچينيد و سپس ميوه ها و در لايه بعدي خامه را بگذاريد . و به همين ترتيب ادامه دهيد تا ظرفها پر شوند سپس تا زمان سرو در يخچال بگذاريد خنك شوند .
طرز تهيه دسر پودينگ شكلاتي سنتي
مواد لازم :
شير : چهار پيمانه
زرده تخممرغ : دو عدد
شكر : يك پيمانه
وانيل : يك دوم قاشق چايخوري
موز يا گردو : براي تزئين
پودر كاكائو : دو قاشق
كره : يك قاشق
آرد : سه قاشق
نشاسته ذرت : يك قاشق
طرز تهيه دسر پودينگ شكلاتي سنتي
داخل قابلمه شكر، وانيل، پودر كاكائو و آرد و نشاسته را مخلوط كرده سپس شير سرد را به تدريج اضافه كرده و در آخر زرده رو هم زده با هم ميزنيم. روي حرارت گذاشته و در حال هم زدن ميپزيم. بعد دو سه جوش زدن كره را افزوده شعله را خاموش ميكنيم و بلافاصله در ظرف سرو ميكشيم و با گردو يا موز تزئين ميكنيم.
نكته ۱: به زرده تخممرغ كمي شير اضافه كرده هم ميزنيم تا باز شود بعد به مواد اضافه ميكنيم.
نكته ۲: يك پيمانه شير را با زرده مخلوط ميكنيم بقيه سه پيمانه را به مواد اضافه ميكنيم.
- شنبه ۳۰ مرداد ۹۵ | ۲۱:۱۳
- ۷ بازديد
- ۰ نظر