دستور پخت دسر

عكس جديد بازيگران , عكس بازيگران زن ايراني, عكس هاي خفن, عكس خنده دار, عكس دختر, عكس هاي جالب و ديدني, عكس هاي عاشقانه جديد

دستور پخت دسر

طرز تهيه دسر ، انواع دسر ، طرز تهيه دسرهاي خوشمزه

طرز تهيه دسر سيب ژله اي

اين دسر راحت و خوشمزه چيزي نيست جز جوشاندن سيب در ژله .
ميتوانيد از هر ژله اي استفاده كنيد ولي بهتر است سيب ها كوچولو باشند.

طرز تهيه دسر سيب

براي اين تعداد سيب يعني ۴ يا ۵ دونه سيب نصف پاكت پودر ژله رو در يك و نيم ليوان اب حل كرده و مي گذاريم روي حرارت تا جوش بيايد .

سيب هاي پوست گرفته را مي اندازيم درونش و حرارت را كم مي كنيم .

در ظرف را به صورت نيم باز بزاريد چون اگر ببنديد سر مي رود .

بعد  از ۵ دقيقه سيب ها را زيرو رو كنيد تا يك قسمتش كم رنگتر و له نشود.

بگزاريد حدود ۵۰ دقيقه بجوشد تا يكي دو قاشق از ژله باقي بماند .

بعد از روي حرارت برداشته و در ظرف سرو بچينيد و مابقي ژله را بريزيد روش و بگزاريد تو يخچال تا خنك بشود.

طعم اين دسر مثل كمپوت سيب هست ولي طعم دارتر و خوشمزه تر.

از پوست يك سيب هم گل درست كنيد و در خلال فرو كنيد و در ژله بياندازيد كه خوشگل شود.

از سيب هاي ژله اي هم براي تزيين دسر هاتون ميتوانيد استفاده كنيد.

طرز تهيه دسر پسته و بادام

دسر بادام و پسته دسر مقوي كه آب دهان را راه مي اندازد ، مي تواند قبل از پخت غذا تهيه شود و به صورت سرد ، سرو گردد.

مواد لازم

كره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شكر : 200 گرم
خامه ساده ( كم چرب ) : 150 ميلي ليتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد

طرز تهيه دسر پسته و بادام

1. كره را در يك قابلمه متوسط كه ترجيحا تفلون باشد ، به آرامي روي حرارت آب نماييد .

2. پودر بادام ، خامه و شكر را به كره آب شده اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد . حرارت را كم نموده ، مخلوط را 12 دقيقه خوب هم بزنيد و مواد را از كف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نماييد .

3. حرارت را اندكي اضافه نماييد تا رنگ مواد كمي تيره تر گردد .

4. مخلوط بادام را از قابلمه به يك ظرف كم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روي آن را صاف نماييد .

5. با خلال هاي پسته و بادام روي دسر را تزيين نماييد .

6. يك ساعت به دسر استراحت بدهيد تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزي شكل ببريد و سرد سرو نماييد .

طرز تهيه دسر ، انواع دسر

طرز تهيه دسر تريفل براوني

زمان آماده سازي : 20 دقيقه

زمان كل : 50 دقيقه

مواد لازم براي 6 – 8 سرو

كره
1 فنجان

شكلات چيپسي
180 گرم

شكر
1 و نيم فنجان

نمك
يك چهارم قاشق چاي خوري

تخم مرغ
4 عدد

عصاره وانيل
1 قاشق چاي خوري

آرد
1 و نيم فنجان

مواد تريفل

بلو بري تازه
180 گرم

تمشك تازه
180 گزم

توت فرنگي تازه و اسلايس شده
180 گرم

شكر
4 قاشق غذاخوري

خامه
1 و نيم فنجان

عصاره وانيل
1 قاشق چاي خوري

طرز تهيه دسر تريفل براوني

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود . يك سيني فر 22 * 32 سانتي را با كاغذ روغني بپوشانيد .

قابلمه را روي حرارت كم گذاشته كره و شكلات را ذوب كنيد و هم بزنيد يكدست شود . سپس از ري حرارت برداشته شكر و نمك را اضافه كنيد . تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده هر بار ه بزنيد يكدست شود . عضاره وانيل را اضافه كنيد . آرد را اضافه نموده مخلوط كنيد .

خمير را در سيني ريخته رويش را صاف كنيد و حدود 30 – 35 دقيقه در فر بگذاريد بپزد و لبه ها خودشان را بگيرند . سپس كناري بگذاريد كاملا خنك شوند .

براي تريفل :

بلو بري ، تمشك و توت فرنگي را با 2 قاشق شكر به آرامي مخلوط كنيد له نشوند و 10 دقيقه كناري بگذاريد بمانند .

خامه را هم بزنيد غليظ شود  سپس وانيل و 2 ق غ شكر را اضاف كرده هم بزنيد تا فرم بگيرد .

براوني كه سرد شده را به صورت مكعبي برش زده و يك لايه براوني كف ظرف ها بچينيد و سپس ميوه ها و در لايه بعدي خامه را بگذاريد . و به همين ترتيب ادامه دهيد تا ظرفها پر شوند سپس تا زمان سرو در يخچال بگذاريد خنك شوند .

طرز تهيه دسر ، طرز تهيه دسرهاي خوشمزه

طرز تهيه دسر پودينگ شكلاتي سنتي

مواد لازم :

شير : چهار پيمانه
زرده تخم‌مرغ : دو عدد
شكر : يك پيمانه
وانيل : يك دوم قاشق چاي‌خوري
موز يا گردو : براي تزئين
پودر كاكائو : دو قاشق
كره : يك قاشق
آرد : سه قاشق
نشاسته ذرت : يك قاشق

طرز تهيه دسر پودينگ شكلاتي سنتي

داخل قابلمه شكر، وانيل، پودر كاكائو و آرد و نشاسته را مخلوط كرده سپس شير سرد را به تدريج اضافه كرده و در آخر زرده رو هم زده با هم مي‌زنيم. روي حرارت گذاشته و در حال هم زدن مي‌پزيم. بعد دو سه جوش زدن كره را افزوده شعله را خاموش مي‌كنيم و بلافاصله در ظرف سرو مي‌كشيم و با گردو يا موز تزئين مي‌كنيم.

نكته ۱: به زرده تخم‌مرغ كمي شير اضافه كرده هم مي‌زنيم تا باز شود بعد به مواد اضافه مي‌كنيم.
نكته ۲: يك پيمانه شير را با زرده مخلوط مي‌كنيم بقيه سه پيمانه را به مواد اضافه مي‌كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.