طرز تهيه فسنجان چيست ؟

عكس جديد بازيگران , عكس بازيگران زن ايراني, عكس هاي خفن, عكس خنده دار, عكس دختر, عكس هاي جالب و ديدني, عكس هاي عاشقانه جديد

طرز تهيه فسنجان چيست ؟

خورشت فسنجان ، طرز تهيه خورش فسنجان ، آموزش فسنجون

طرز تهيه خورشت فسنجان با مرغ

مواد لازم

گردو 400 گرم
مرغ 4 تكه
پياز 1 عدد
برگ بو 2 عدد
رب انار 5 قاشق غذاخوري
شكر 3 قاشق غذاخوري
نمك ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه

گردوها را چرخ كنيد ، درون قابلمه مقداري آب سرد بريزيد و گردوها را اضافه كنيد؛ سپس حرارت را زياد كنيد تا آب بجوش بيايد. پس از اينكه آب جوش آمد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا كاملا به روغن بيافتد.

پياز را ريز كنيد و بهمراه تكه هاي مرغ درون قابلمه اي جداگانه بريزيد. كمي روغن بريزيد ، فلفل ، نمك ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد. پس از اينكه مرغ كمي سرخ شد 2 ليوان اب اضافه كنيد و 1 ساعت با حرارت ملايم بگذاريد مرغ نيم پز شود.

پس از پخت گردوها و زماني كه به روغن افتاد ميتوانيد رب انار را اضافه كنيد ( رنگ تيره خورش از پخت گردو بدست ميايد و رب انار براي ايجاد طعم ترش و ملس به غذا كاربرد دارد ) سپس شكر ، كمي نمك و مرغ پخته را اضافه كنيد و حدود 2 ساعت بگذاريد مرغ درون فسنجان با حرارت ملايم بجوشد. پس از اين مدت زمان فسنجان را در ظرف بريزيد و همراه با برنج سرو كنيد.

نكته ها

حتما گردوها را با اب بسيار سرد مخلوط كنيد تا به گردوها شوك وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود. اب را از همان ابتداي كار زياد نريزيد بلكه كم كم و در طي مراحل پخت اضافه كنيد ؛ مقدار استفاده از رب انار و شكر در فسنجان سليقه اي ميباشد و ميتوانيد بنابر ذائقه تان از رب انار و شكر كمتر يا بيشتر استفاده كنيد. فسنجان نياز به روغن خاصي ندارد و روغني كه در انتهاي پخت ايجاد ميشود همان روغن گردوست.

ميتوانيد بجاي مرغ از گوشت چرخ كرده قلقلي شده استفاده كنيد. در اينصورت در انتهاي پخت فسنجان و در زمان كشيدن در ظرف گوشت قلقلي را با خورش سرو كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد به جاي برگ بو از 1 قاشق چايخوري دارچين در زمان قرار دادن مرغ در مايه فسنجان به خورش تان اضافه كنيد.

خورشت فسنجان ، خورش فسنجون

طرز تهيه خورشت فسنجان با گوشت

گردو 500 گرم  .  گوشت چرخ كرده 300 گرم  .  پياز 1 عدد  .  دارچين 3 قاشق چايخوري

رب انار 5 قاشق غذاخوري  .  شكر 2 قاشق غذاخوري  .  نمك و فلفل مقدار لازم

طرز تهيه

پياز را ريز رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده ، نمك ، فلفل و يك قاشق چايخوري دارچين مخلوط كنيد تا مواد چسبندگي مناسبي پيدا كنند سپس با دست كوفته هاي كوچكي از اين مواد درست كنيد و داخل روغن سرخ نمائيد و كنار بگذاريد.

گردوها را چرخ كنيد ، درون قابلمه 2 ليوان اب بسيار سرد بريزيد و گردوها را اضافه كنيد سپس حرارت را زياد كنيد تا اب جوش بيايد ، پس از اينكه اب جوش امد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد به مدت 3 ساعت گردوها با اب بجوشند و كاملا به روغن بيافتند.

پس از پختن گردوها بايد رب انار و دو قاشق چايخوري دارچين اضافه كنيد ( رنگ تيره خورشت از پخت گردو بدست ميايد و رب انار براي طعم ترش و ملس كاربرد دارد ) ، شكر و كمي نمك اضافه كنيد سپس به مقدار لازم آب بريزيد و چاشني غذا را تنظيم نمائيد.

گوشت هاي قلقلي كه از قبل اماده كرده بوديد به خورشت اضافه كنيد و حدود ۱ ساعت ديگر بگذاريد گوشت هاي قلقلي درون فسنجان با حرارت كم بجوشند ، پس از اين مدت فسنجان آماده سرو ميباشد.

نكته ها

در ابتداي كار گردوها را با اب بسيار سرد مخلوط كنيد تا به گردوها شوك وارد شده و روغن درون گردوها ازاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شكر در فسنجان سليقه اي ميباشد ؛ فسنجان نياز به روغن خاصي ندارد و روغني كه در انتهاي پخت ايجاد ميشود همان روغن گردوست.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.