درست كردن ترشي ليته

عكس جديد بازيگران , عكس بازيگران زن ايراني, عكس هاي خفن, عكس خنده دار, عكس دختر, عكس هاي جالب و ديدني, عكس هاي عاشقانه جديد

درست كردن ترشي ليته

طرز تهيه ترشي ليته ، طرز تهيه ترشي ليته خانگي

طرز تهيه ترشي ليته

مواد لازم

بادمجان يك كيلو
سبزي معطر پاك كرده نيم كيلو
فلفل دلمه ي سبز يك عدد
فلفل دلمه ي قرمز يك عدد
سير رنده شده يك قاشق سوپ خوري
فلفل سبز 50 گرم
هويج 3 عدد
كلم پيچ سفيد 250 گرم
سركه يك كيلو
ادويه ي ترشي يك قاشق سوپ خوري
نعناي خشك يك قاشق غذاخوري
پونه ي خشك يك قاشق غذاخوري
زرد چوبه يك قاشق مرباخوري

طرز تهيه ترشي ليته

– سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … است كه آنها را كاملاً خرد مي كنيم.
– بادمجان را همراه پوست با يك ليوان سركه و يك ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.
– سير و بادمجان را با هم چرخ مي كنيم.
– كلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور كامل خرد كرده، به بادمجان و سير اضافه مي كنيم. در صورتي كه فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را كمتر كنيد.
– سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمك، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشك را تركيب كرده و به مواد قبلي مي افزاييم.
– سركه را به همه ي مواد بالا اضافه كرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.

طرز تهيه ترشي ليته بندري

طرز تهيه ترشي ليته بندري

مواد لازم

تمر هندي  يك بسته

موسير  50 گرم

هويج  3 عدد

خيار  3 عدد

رب انار ترش 1 ليوان

بادمجان متوسط  3 عدد

سير 1 بوته

كرفس  3-2 شاخه

گل كلم  1 كيلو

فلفل سبز ريز  50 گرم

سيب زميني ترشي  0/5 كيلو

ادويه ترشي  1 تا 2 قاشق سوپ خوري

گوجه فرنگي كال  5 عدد

آب گوجه فرنگي غليظ   1 ليوان

سبزي معطر خرد شده (نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون)  1 ليوان

طرز تهيه ترشي ليته بندري

– فلفل هاي سبز قلمي را با كمي سركه و نمك بجوشانيد تا نرم شود.

– تمرهندي را درون ظرفي ريخته و مقداري سركه روي آن بريزيد و به طور كامل هم بزنيد، سپس آن را درون يك صافي بريزيد و هسته هاي آن را جدا كنيد.

– گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد كنيد.

– هويج ها و سيب زميني ها و سيرها را پوست بـِكـَنيد و ريز خرد كنيد.

– برگ هاي كرفس را جدا كنيد و آن ها را هم به اندازه هويج خرد كنيد.

– خيارها را (بدون پوست گرفتن) خرد كنيد و در صافي بريزيد؛ مقداري نمك روي آن بپاشيد و 3-2 ساعت صبر كنيد تا آب اضافي آن برود.

– موسيرهاي خشك را به مدت 6- 5 ساعت در آب خيس كنيد، 3-2 بار بشوييد، ريشه ها و قسمت هاي زايد آن را بگيريد و به صورت درسته يا ريز شده استفاده كنيد.

– بوته هاي گل كلم را از هم جدا كنيد و به طور كامل ريز كنيد.

– سبزي هاي معطر خرد شده ي ترشي را با تمامي مواد بالا مخلوط كنيد.

– بادمجان ها را با پوست يا بدون پوست به صورت دلخواه به شكل حبه قند خرد كنيد و با كمي سركه بجوشانيد تا نرم شود؛ سپس به همان صورت كه داغ است به بقيه مواد اضافه كنيد و به طور كامل مخلوط كنيد.

– ادويه ترشي ، رب انار، آب گوجه فرنگي غليظ شده و تمرهندي رقيق شده با سركه را به مخلوط اضافه كنيد.

– مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشي بريزيد و سركه را به آن اضافه كنيد تا روي آن را بپوشاند.

– نمك را هم به ميزان دلخواه به ترشي بيفزاييد. استفاده از مقدار بيشتري نمك در صورتي كه شور نشود، مدت و كيفيت نگهداري ترشي را بيشتر خواهد كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.