طرز تهيه باميه خانگي
باميه
آرد 1 ليوان . آب 1 ليوان . تخم مرغ درشت 2 عدد . كره 50 گرم . شكر 2 قاشق غذاخوري
شربت باميه
شكر 2 ليوان . آب 1 ليوان . گلاب 1/2 ليوان . زعفران دمكرده 2 قاشق غذاخوري . آبليمو 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه شربت باميه :
آب و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش بيايد و تمام شكر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبليمو را اضافه كنيد و پس از 10 دقيقه كه جوشيد شربت را از روي حرارت برداريد ( در زمان افزودن باميه شربت بايد ولرم باشد ) .
طرز تهيه باميه :
آب و كره را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوش بيايد سپس آرد و شكر را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا خمير جمع شود در ادامه 2 قاشق غذاخوري شربت به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا كامل به خورد خمير برود.
حدود 10 دقيقه خمير را با حرارت ملايم تفت دهيد تا خمير بپزد سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و پس از اينكه خمير خنك شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط كنيد تا خميري نرم و لطيف بدست بيايد.
داخل قابلمه مقدار زيادي روغن بريزيد ، خمير را داخل قيف با سر ماسوره دار بريزيد و در روغن قيچي كنيد سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد ؛ باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم بزنيد تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند.
باميه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه كنيد تا شربت را به خود جذب كنند ( حدود 3 دقيقه قرار دادن باميه در شربت كافي ميباشد ) .
نكته ها :
در زمان ريختن باميه داغ داخل شربت دماي شربت بايد ولرم رو به سرد باشد ، در زمان بريدن باميه سر قيچي را چرب كنيد تا خمير باميه به قيچي نچسبد .
- دوشنبه ۲۵ مرداد ۹۵ | ۲۰:۲۵
- ۴ بازديد
- ۰ نظر